Unlimited Stories senaste långfilmer om Håkan Bråkan har varit stora biosuccéer i Sverige. Första filmen om Håkan Bråkan blev den mest sedda svenska biofilmen sedan 2019 när den gick upp på bio julen 2022 och Håkan Bråkan 2 är hittills en av 2024 års mest sedda svenska filmer på bio. I dag startar inspelningen i Västra Götaland av den sista filmen i trilogin: Håkan Bråkan 003. Filmen samproduceras med Film i Väst. Filmen planeras att ha biopremiär julen 2025.

Håkan Bråkan 003 är en actionspäckad familjefilm med fantasirikedom i kärnan och med massor av humor och hjärta. Håkan Bråkan-filmerna är baserade på världen från Sören Olssons och Anders Jacobssons populära böcker om familjen Andersson med barnen Sune, Håkan och Anna, som filmatiserats genom åren som julkalender, långfilmer och tv-serier.

Malin Söderlund, producent på Unlimited Stories, berättar:
– Så kul att få bygga vidare på det älskade universum som skapats av Sören Olsson och Anders Jacobsson. I nya filmen får vi följa Håkans actionspäckade äventyr i en apokalyptisk zombievärld och med ett spännande agenttema.

Manus av Thobias Hoffmén (Sune – Uppdrag Midsommar, Håkan Bråkan, Håkan Bråkan 2) tillsammans med regissör Ted Kjellsson (Håkan Bråkan, Håkan Bråkan 2). Håkan Bråkan 003 produceras av Unlimited Stories i samproduktion med Film i Väst, Nordisk Film och SVT och distribueras av Nordisk Film.