Laddar Evenemang

Välkommen till ett Film i Väst Talks med Tomas Eskilsson som i en intervju av Ulrika Grönérus reflekterar över filmlandskapet på andra sidan pandemin.

Vad händer med biograferna? Hur många filmaktörer och hur många frilansare kommer försvinna under krisen? Kommer produktionerna att återupptas? Blir det några skatterabatter i Sverige? Vad får streamingtjänsternas framfart för följder? Vad händer med kvalitetsfilmen?

Var: Samtalet sänds live här eller på Facebook. Efteråt har du möjlighet att se samtalet här på vår hemsida www.filmivast.se

Tomas Eskilsson är Head of Strategy på Film i Väst och har varit med sedan starten 1992, de första 25 åren som VD. Ulrika Grönérus är Head of PR & Communication på Film i Väst.

Film i Väst Talks är ett samlingsnamn för våra seminarier, debatter och möten som äger rum digitalt eller på Film i Västs mötesplats på Kungsgatan 7 i Göteborg.

Vill du ha information om vad som händer på Film i Väst och inbjudan till Film i Väst Talks? Prenumerera på vårt nyhetsbrev här (länk)

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Share This Story, Choose Your Platform!