Laddar Evenemang

Film i Väst bjuder in till ett filmstrategiskt samtal som särskilt vänder sig till politiker och tjänstemän i Västra Götalandsregionen

Förutsättningarna för att finansiera, producera, distribuera och visa film har förändrats radikalt under de fem senaste åren. Förändrade finansieringsmodeller samt den pågående digitaliseringen resulterar i en fortsatt snabb förändring av framför allt distributions- och visningsleden.

• Vad gör Film i Väst och Västra Götalandsregionen till en framgångsrik filmregion?
• Vad innebär det nya finansierings-, distributions- och konsumtionslandskapet för film- och Tv?
• Hur kan och ska Film i Väst och Västra Götalandsregionen slå vakt om och utveckla sin vunna position i det snabbt förändrade landskapet?

Västra Götaland är en ledande filmregion i Europa. Här finns den mest omfattande filmproduktionen i Norden. Motorn i den regionala filmutvecklingen är Film i Väst. Den konstnärliga kvaliteten och det publika genomslaget på det som samproduceras av Film i Väst är hög nationellt och internationellt. Konst¬närligt och publikt är Film i Väst en av de tre mest framgångsrika europeiska regionala filmfonderna.

Missa inte detta tillfälle att skaffa dig information och även ställa frågor. Vi avslutar dagen med en enklare mingellunch där du har möjlighet att samtala med ledning och styrelse i Film i Väst.

Varmt välkommen,
Kia Nordström, ordförande
Mikael Fellenius, Vd

Share This Story, Choose Your Platform!