Laddar Evenemang
Välkommen till Film i Väst Talks med produktionschef Peter Possne, Film i Väst samt producenterna Lena Rehnberg, Stella Nova Film, och Fredrik Wikström Nicastro, SF Studios, i ett samtal om vad som kan göra svensk spelfilm mer framgångsrik globalt.
Svensk musik- och spelindustri är nationellt och internationellt avsevärt mer framgångsrik än svensk film. Vad beror det på? Och vad krävs för att svensk film ska lyckas bättre kommersiellt och publikt på hemma- och bortaplan? Är det att stärka det lokalt unika eller lägga historieberättandet och uttrycken närmare huvudfåran på den globala arenan? Eller är det helt andra saker som krävs? Vi samtalar kring dessa frågor med två av Sveriges publikt mest framgångsrika producenter.
När: 10 sep kl 14:00 – 14:45
Var: Samtalet sänds live via länk. Länken hittar du här dagen innan.
Efteråt har du möjlighet att se samtalet på vår hemsida: www.filmivast.se.
Det går bra att ställa frågor innan och under samtalet. Melja din fråga till daniella.mir@filmivast.se eller via formuläret som finns i samtalslänken.
Film i Väst Talks är ett samlingsnamn för våra seminarier, debatter och möten som äger rum digitalt eller på Film i Västs mötesplats på Kungsgatan 7 i Göteborg.

Share This Story, Choose Your Platform!