Nu söker vi en administrativt skicklig produktionsrådgivare till Film i Väst. Tjänsten innebär att du är Film i Västs kontaktperson gentemot produktionsbolagen före, under och efter en inspelning. I dina arbetsuppgifter ingår dialog med och rådgivning till branschen samt att ansvara för filmdatabasen filmservice.se och vår ansökningsportal. Du ska också utveckla samarbeten med leverantörer, arbeta med kompetensutveckling av branschen, samla in och redovisa statistik samt vara både kommunikationsgruppen och produktionsgruppen behjälplig i diverse events och administrativa uppgifter. Inom arbetsuppgifterna ryms också praktiskt ansvar för vår mötesplats Kungsgatan 7 i Göteborg.

Vi söker dig som redan har ett nätverk i filmbranschen, gärna med bakgrund som linjeproducent, produktionsledare, koordinator eller liknande. Du ska i rollen som produktionsrådgivare ha ett öra mot branschen, vara en god lyssnare och en orädd samtalsledare.

Du är förutom en fena på administration även kreativ, positiv och initiativrik och har förmåga att självständigt driva projekt. Det är också viktigt att du är hjälpsam och inte rädd för att hugga i.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (med prövotid på 6 månader) med placering i Göteborg. Ansök senast 27 november. Intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan med brev och cv till: Ulrika Grönérus, kommunikationschef Film i Väst, ulrika.gronerus@filmivast.se

Film i Väst är en av Europas ledande regionala filmfonder och efter Svenska Filminstitutet näst största finansiären av svensk film och dramaserier. Sedan starten 1992 har Film i Väst samproducerat fler än 1 300 svenska och internationella långfilmer, dramaserier, dokumentär- och kortfilmer. Film i Väst är en del av Västra Götalandsregionen, Sveriges ledande filmregion.