Projektbeskrivning

I mars startar inspelningen av Tills Frank skiljer oss åt – en komedi om ett frieri och små vita lögner. I huvudrollerna ser vi Liv Mjönes, Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson.

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Manuset är skrivet av Peter Magnusson, som tidigare både skrivit och spelat huvudrollen i bland annat En gång i Phuket och Sommaren med Göran (båda samproducerade med Film i Väst).

I huvudrollerna ser vi Liv Mjönes (All Inclusive), Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson (Bonusfamiljen). För regin svarar Leif Lindblom (Solstorm, Svensson, Svensson… i nöd och lust).

Filmen produceras av Lena Rehnberg/StellaNova Film, som stod bakom publiksuccéerna Ted – för kärlekens skull och Micke & Veronica samt flerfaldigt Guldbaggebelönade Monica Z, alla i samproduktion med Film i Väst, Nordisk Film och TV4, med stöd från Svenska Filminstitutet.
Inspelningen äger rum i Åre, Göteborg och Stockholm.

Tills Frank skiljer oss åt har premiär över hela landet vintern 2019. Distribution: Nordisk Film