Film i Väst samproducerar svensk långfilm, dramaserier, internationell film, dokumentärer och korta format. Nu söker vi en tekniskt kunnig person som vill vara med och utveckla och förvalta våra studiofaciliteter.

Film i Väst är inne i en spännande och intressant utvecklingsfas av Studio Fares i Trollhättan. Studio Fares är en av Skandinaviens mest moderna sound stage-studior, specialbyggd för sitt ändamål. I studion byggs just nu Europas största Virtual Production-vägg, för en projektorbaserad inspelningsmiljö. Film i Väst Studio District innefattar även en mix- och gradingstudio.

I tjänsten ingår:

  • Drifta Studio Fares och den nya Virtual Production-tekniken
  • Drifta MIXstudion
  • Ta emot och hjälpa filmteam tillrätta vid inspelning och postproduktion i Film i Västs faciliteter
  • Kort- och nyckelhantering
  • Skötsel av faciliteter, anläggningar och teknisk utrustning
  • Iordningställande av lokaler
  • Allmän tillsyn av lokalerna

Du har tekniska baskunskaper och erfarenheter inom ljud, ljus och bild – framför allt har du ett brinnande intresse och viljan att lära.

Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, kan ta egna initiativ under tidspress, bemöter människor på ett trevligt och serviceinriktat sätt och skapar goda relationer med de filmarbetare du möter i tjänsten. Det är ett plus om du har erfarenhet från filmbranschen, så att du förstår hur en filminspelning går till och dess utmaningar i en inspelningssituation.

Du är en del av den administrativa avdelningen och arbetar med vår studiokoordinator som din närmaste kollega. Utöver arbete med studiorna förväntas du delta i den gemensamma utvecklingen av organisationen både på avdelningsnivå och tillsammans med hela organisationen. Du rapporterar till den administrativ chefen.

Film i Väst består av 17 medarbetare där alla bidrar, så du är en lagspelare som engagerar dig även utanför ditt eget område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. En prövoperiod om sex månader tillämpas. Skicka ansökan med personligt brev och cv till rekrytering@filmivast.se senast den 9 oktober 2022.

Frågor besvaras av administrativ chef Nina Sekund: nina.sekund@filmivast.se eller telefon 072-749 15 00.