Laddar Evenemang

Norrköpings filmnäringsdag 27 november – live-streaming –

Varmt välkommen till live-streaming av Norrköpings filmnäringsdag den 27 november. Programmet bjuder på högaktuella gäster, live-pitchar och flera smakprov ur de senaste produktionerna som är på gång i Norrköping.

Möt en av Sveriges största regissörer, Tomas Alfredson, och hör honom berätta om sin konstnärliga process i kommande långfilmen Se upp för Jönssonligan som bl a är inspelad i Norrköping. Under dagen får du även en inblick i den kommande Norrköpings-inspelningen av långfilmen Dog Born i regi av Isabella Carbonell. Tomas Eskilsson, strategichef på Film i Väst, analyserar filmlandskapet både nationellt och globalt. Den prisbelönta regissören Goran Kapetanovic berättar om sin process med den hyllade serien Kalifat. Dagen avslutas med live-pitchar från lokala filmare som coachats av den prisbelönta producenten Helene Granqvist. Moderator är Svenska filminstitutets presschef, Jan Göransson. Hela programmet finns bifogat.

När: Fredag 27 november 9:30-15:30

Anmälan: Anmäl dig till anmalan@cnema.se senast 25 november, skriv “Anmälan livestreaming” i ämnesraden och ditt namn i mailet. Dagen innan skickar vi en länk till evenemanget.

Filmnäringsdagen arrangeras på Cnema av Norrköpings kommun. Mer info hittar du här.

Share This Story, Choose Your Platform!