Projektbeskrivning

Så jävla easy going är en dramakomedi för ungdomar, baserad på en roman av den mångfaldigt prisbelönade och hyllade författaren Jenny Jägerfeld. Det är den första av Jägerfelds böcker som filmatiseras. Premiär 2022.

Synopsis: Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark under högsäsong. Hon är 18 år och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Som inte finns eftersom hennes pappa är gravt deprimerad med en sjuklön som knappt täcker hyran. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar. Och mitt i allt dyker den charmiga och självsäkra Audrey upp, som får Joannas hjärta att fullkomligt explodera.

Manusförfattare: Christoffer Sandler, Lina Åström, Jessika Jankert, Linda-Maria Birbeck Regissör: Christoffer Sandler Producenter:  Annika Hellström, Erika Malmgren / Cinenic Film Så jävla easy going produceras av Cinenic Film i samproduktion med Film i Väst, Hummelfilm och SVT, i samarbete med Cmore och med stöd från SFI, NFI, Kreativa Europa, Nordisk Film & TV-Fond och Göteborgs Stad. TriArt är distributör.