Laddar Evenemang

Den 22-26 oktober är det dags för Göteborg Film Festival Prisma på bio! Film i Västs samproduktion Nelly Rapp – monsteragent inviger hela festivalen. Den 19 oktober till 1 november finns festivalen online med Prismas digitala filmpass!

I år är det mycket som inte är som vanligt, och därför kommer även årets filmfestival inte riktigt se ut som den brukar. Den kommer att finnas tillgänglig både fysiskt och digitalt. På biograf Draken och på sju andra ställen visar vi film hela dagarna, och på Göteborg filmfestivals egen streamingplattform Draken Film kan du uppleva hela festivalen mellan den 19 oktober till den 1 november. Här kan du ta del av både filmer och workshops för att skapa din egen Prisma-festival hemma eller på skolan. Prisma är för dig som är 0 år, 15 år eller någonstans däremellan. Här får du chansen att se film från hela världen och filmer du aldrig hade haft möjlighet att se annars. Många av filmerna har Sverigepremiär eller till och med världspremiär.

Det är alltid viktigt att ta hand om varandra, men på grund av rådande situation är det extra viktigt. Därför ber vi om er förståelse och hjälp med att hålla avstånd till varandra på biograferna. Genom att hjälpas åt skapar vi en trygg och rolig filmfestival.

Läs mer här.

Share This Story, Choose Your Platform!