Inspelningarna har dragit igång i Göteborg för Ring mamma!, en dramedy om den laddade mor-dotter-relationen. För manus och regi står Lisa Aschan och i rollerna ser vi bland andra Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim, Evin Ahmad, Jonatan Rodriguez, Eric Ericson, Aleksa Lundberg, Cissi Forss, Björn Gustafsson, Viktor Frisk och Anna Mannheimer.

– Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på att föräldrarna ska säga ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i Ring mamma!, säger regissören Lisa Aschan.

Filminspelningen sker i Göteborg fram till början av december, producent är Anna-Maria Kantarius, för Garagefilm International. Filmen är en samproduktion med SF Studios, Film i Väst och Sveriges Television, med stöd från Svenska Filminstitutet och Nordisk Film & TV Fond och har beräknad filmpremiär vintern 2019.

På bilden: Alexander Karim, Sanna Sundqvist, Lisa Aschan, Alexa Lundberg och Evin Ahmad. Bild: Gus Kaage/Film i Väst. Fri för publicering mot angivande av källa.