Film i Väst välkomnar Ulrika Grönérus som ny Communications Manager. Hon kommer att få det övergripande ansvaret för PR & kommunikation. Ulrika Grönérus kommer närmast från Göteborg Film Festival, där hon i sju år arbetat som kommunikationschef. Hon börjar sin tjänst den 7 juni.

– Med Ulrika Grönérus som Communications Manager gör Film i Väst en tydlig förstärkning av den strategiska kommunikationen. Jag har tidigare arbetat tillsammans med henne på filmfestivalen och känner väl till hennes kompetens inom marknadsföring, PR och kommunikation. 25-årsfirande Film i Väst är en av de viktigaste aktörerna inom den skandinaviska filmvärlden och med de senaste framgångarna i Cannes är det än viktigare att vi förstärker vår kommunikationsavdelning, säger Mikael Fellenius, VD för Film i Väst.

Ulrika Grönérus är utexaminerad från Handelshögskolan i Göteborg med en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning marknadsföring. Före arbetet som kommunikationschef på Göteborg Film Festival har hon bland annat arbetat som projektledare på Ottoboni och som kommunikatör på Riksteatern.